Ons team

Portret Filipa Klein

Filipa Adler

Erkend vastgoedmakelaar BIV 509.319

Management & verkoop

“Het meeste potentieel halen uit vastgoed en zo de klant niet alleen tevredenstellen maar het onverwachte bereiken - daarvoor doe ik het!”

Al tijdens haar studies architectuur aan de Universiteit Antwerpen ontdekte Filipa haar passie voor vastgoed en marketing. Ze deed ervaring op in twee verschillende architectenbureau’s in Berlijn en richtte zich vervolgens meer op de commercialisatie van vastgoed. Ze leerde de vastgoedwereld kennen door bij verschillende makelaarskantoren in en om Antwerpen te werken. In 2017 zette ze de stap om haar eigen kantoor op te richten. Sindsdien leidt Filipa ADLER vastgoed met veel toewijding en enthousiasme.

Naast haar talent in grafisch ontwerp, fotografie en communicatie, versterken haar Duitse roots het streven naar nauwkeurigheid en stiptheid in alle taken van een vastgoed- bemiddelaar.

filipa@adlervastgoed.be
Portret Frederik Web11 Klein

Frederik De Mol

Vastgoedadviseur

Verkoop & verhuur

“Ik heb veelzijdige interesses en een brede kennissenkring in Antwerpen - absoluut een peoples-person. Bij ADLER vastgoed kan ik al mijn talenten aan bod laten komen. Onze klanten waarderen mijn technische ervaring enorm en bovendien kan ik mij op commercieel en communicatief vlak volledig uitleven.”

Frederik is geboren en getogen in Antwerpen en kent ’t Stad van binnen en buiten. Na zijn opleiding als elektricien succesvol af te ronden en enkele jaren de bouwsector te verkennen, richtte hij zich meer op zijn commercieel talent. Hij werkte binnen verschillende Belgische bedrijven als accountmanager voor hij de stap zette richting de vastgoedsector.

Als nieuwste lid van ADLER vastgoed heeft hij zich door zijn spontane aard en veelzijdig talenten op korte tijd onmisbaar gemaakt.

frederik@adlervastgoed.be
Portret Thomas Klein

Thomas Dewaele

Erkend aannemer 

Technische expertise & advies

“In de bouw zijn er niet alleen professionals aan het werk. Een koper weet vaak niet waar op te letten. Ik kan gegrond advies en vakkennis aanbieden, die verder gaan dan enkel hetgeen een ongetraind oog kan zien. Liefst van al ruim ik twijfels van zijden de kopers met betrekking tot renovatiekosten uit de weg.”

Thomas behaalde zijn master in productdevelopment & design en voegde hier bovendien nog een diploma architectuur aan toe, beide in Antwerpen. Hij legt de lat steeds hoog voor zichzelf en startte in 2014 zijn eigen bouwbedrijf.

Door de combinatie van technische kennis en architecturaal inzicht, begeleidt Thomas onze klanten zowel bij het bepalen van de technische staat van het vastgoed alsook het inschatten van eventuele renovatiekosten.

thomas@adlervastgoed.be

We bring together people who've got their passion as their profession.