Verkopen & verhuren

Contacteer ons voor een gratis waardebepaling van uw vastgoed. Bel naar +32 3 334 89 87 of gebruik het contactformulier.


Uw Makelaar.

Bij ADLER vastgoed wordt u van A tot Z begeleid doorheen het volledig verkoopproces van uw eigendom. Dit wil zeggen dat wij naast het vinden van een geschikte koper, u ook bijstaan bij het oplossen van juridische zaken en administratieve aangelegenheden. Wij begeleiden u tot bij de ondertekening van de authentieke verkoop-akte. Al onze makelaars zijn professionelen en tonen uw eigendom ook graag in het weekend aan geïnteresseerde kandidaat-kopers.

Marketing.

Elke woning heeft specifieke aandachtspunten nodig. Wij bekijken individueel per vastgoed welke acties ondernomen moeten worden om voor uw eigendom de ge-schikte marketing te garanderen. Een belangrijk aspect hierbij zijn portaalwebsites zoals Immoweb, Zimmo, Vlan, enz. Bij ons gaat het zelfs verder dan dat. Naast onze eigen website zijn wij ook actief op sociale media zoals Facebook en Instagram waar wij in nauw contact staan met onze klanten die op zoek zijn naar een nieuw thuis. Ook de gedrukte pers is geen nieuw terrein voor ons. Zo kan u individuele advertenties vinden in streekkranten of op flyers.

Presentatie.

De aantrekkelijkheid van uw eigendom optimaliseren is uiterst belangrijk, daarom is ons know-how op het vlak van fotografie, grafisch ontwerp en architectuur essentieel. Zo wekken wij op een unieke manier nieuwsgierigheid en creëren wij bij de juiste doelgroep een "hier-wil-ik-wonen" gevoel.

Financieel advies.

Individuele begeleiding bij financiële vragen is noodzakelijk. Door een nauwe samenwerking met verschillende banken kunnen wij snel en efficiënt handelen als een kandidaat-koper financieel advies nodig heeft.

Technisch advies.

Bij de aankoop van een woning is het een groot pluspunt te weten wat hiervoor de eventuele bijkomende kosten zijn. Daarom werken wij samen met technici die voor ons reeds vanaf het moment wanneer wij uw woning te koop aanbieden, advies kunnen geven. Zo reageren wij spoedig op onzekerheden in verband met aanpassingswerken van zijnde de kopers. Bovendien geven wij renovatietips mee.

Reeds Verkocht Britselei
Reeds verkocht: 2000 Antwerpen, Britselei 8
Reeds Verkocht Markgravelei
Reeds verkocht: 2018 Antwerpen, Markgravelei 53
Reeds Verkocht Jos Scheurwegh
Reeds verkocht: 2100 Deurne, Jos Scheurweghstraat 30
Reeds Verkocht Van Den Hautelei
Reeds verkocht: 2100 Deurne, Van Den Hautelei 40
Reeds Verkocht Generaal Eisenhower
Reeds verkocht: 2140 Borgerhout, Generaal Eisenhowerlei 58
Reeds Verkocht Beenderstraat
Reeds verkocht: 2560 Nijlen, Beenderstraat 50B