2000 Antwerpen, Guldenberg 3 V3

  • VERHUURD
  • 75 m2
Naar overzicht

Guldenberg 3 verdieping 3

Bemeubeld duplex-appartement met zonnig terras en uniek uitzicht

Dit volledig ingericht duplex-appartement geeft u de luxe van een hotel en het comfort van een thuis. Met enorm centrale ligging!

Het appartement is gelegen in een kleinschalig appartementsgebouw met lift in het historisch centrum van Antwerpen. Via de inkomhal geraakt u naar de leefruimte met  zithoek en eetplaats. Deze ruimte geniet van veel lichtinval en een prachtig en uniek uitzicht over de Schelde. De open keuken is volledig uitgerust met Engelse fornuis met inductiekookplaat, ijskast met diepvries en een vaatwasser. De badkamer met ligbad en wasmachine en het apart toilet met lavabo zijn bereikbaar vanuit de hal.

Via een wenteltrap geraakt u naar het slaapgedeelte. Deze kamer beschikt naast hetzelfde fantastisch uitzicht over ingebouwde kleerkasten en een derde lavabo. Hier bevindt zich ook het zonnig terras langs de achterzijde waar het zich na een drukke werkdag in de zon laat vertoeven. 

De maandelijkse kosten bedragen 250€ ALL IN (verwarming, elektriciteit, water, internet/TV + tweewekelijkse poetsservice). Huurcontract van korte duur en huren op vennootschap mogelijk.

Ideaal geschikt als tijdelijke woonst of voor expats - U hoeft enkel uw valies mee te brengen!

 

 

Huurprijs Prijs op aanvraag
Algemene kosten250€
Beschikbaarheid01/07/2019
Bewoonbare oppervlakte75 m2
Oppervlakte buitenruimte6 m2
EPC377 kWh/m2/jaar
Elektrisch keuringsattestconform AREI

Ligging

Contactformulier