2000 ANTWERPEN, ITALIËLEI 110

  • 2 slaapkamer(s)
  • VERHUURD
  • 105 m2
Naar overzicht

ITALIËLEI 110, 2DE VERDIEPING

AUTHENTIEK APPARTEMENT DICHT BIJ STUDENTENBUURT

Dit ruim appartement met authentieke parket is gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw aan de Italiëlei dicht bij het centrum en de Rooseveltplaats.

De leefruimte van 30m² is voorzien van een grote raampartij. De oude schouw met natuurstenen ornament geeft deze ruimte bovendien karakter. De grote keuken met veel kastruimte is voorzien van een kookvuur en dampkap. Er is voldoende plaats om andere toestellen te installeren zoals een ijskast en vaatwasser. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een kleine veranda met uitzicht op de binnenkant van de bouwblok. Het appartement is ook voorzien van twee slaapkamers en een derde kamer die kan dienen als dressing of bureau. De badkamer is voorzien van een ligbad, dubbele wastafel, toilet en bidet. Er is ook een apart gastentoilet bij de inkom. De inkomdeur is brand- en inbraakveilig, er is een lift aanwezig.

Zowel de gemeenschappelijke kosten als ook de individuele verwarming en het waterverbruik zijn inbegrepen in de maandelijkse kosten van 80€. Mogelijkheid tot verhuur via vennootschap.

Huurprijs Prijs op aanvraag
Algemene kosten80€
Kostenopdelingonderhoud lift, onderhoud algemene delen, gasverbruik, waterverbruik
Beschikbaarheid01/07/2018
Bewoonbare oppervlakte105 m2
Slaapkamers2
EPC152 kWh/m2/jaar
Elektrisch keuringsattestconform AREI

Ligging

Contactformulier