2020 Antwerpen, Jasmijnstraat 5

  • 3 slaapkamer(s)
  • VERKOCHT
  • 105 m2
Naar overzicht

Jasmijnstraat 5

Licht appartement aan expo-wijk in groene omgeving

VERKOCHT NA EERSTE KIJKDAG!!! Dit ruim appartement is gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw aan een rustig plein naast een park met speeltuin. Op wandelafstand bevinden zich verder ook parken zoals Den Brandt en Vogelzang, sportvelden, hondenparken, enz. De groene omgeving is zeer uitnodigend en een perfecte combinatie met de dichtstbijzijnde invalswegen naar Antwerpen Centrum of Brussel.

Het licht appartement is gelegen op de 2de verdieping en beschikt over een inkomhal, een grote leefruimte op parket, een volledig geïnstalleerde keuken uitgerust met Zanussi toestellen, 3 slaapkamers, een twee recent gerenoveerde badkamers. Vanuit de keuken bereikt u het balkon, dat voorzien werd van ramen. Bovendien zijn er twee privé kelders aanwezig.

Op het plein zijn steeds voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

De algemene kosten zijn met 50-80EUR/maand zeer gunstig en begrijpen het individueel waterverbruik, het onderhoud van de gemeenschappelijke delen alsook de voortuin, de elektriciteit van de gang en de blokpolis.

De elektrische installatie is conform AREI en het EPC is met 183 kWh/m2/jaar voordelig - alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. De verwarmingsinstallatie is op aardgas en individueel aangesloten. Het dak dient nog geïsoleerd te worden.

Vraagprijs Prijs op aanvraag
Algemene kosten50-80€
Bewoonbare oppervlakte105 m2
Slaapkamers3
EPC183 kWh/m2/jaar
Elektrisch keuringsattestconform AREI
Dak niet geïsoleerd
Aantal toiletten 1
Kadastraal inkomen 718€
Recente bestemming woongebied
Bouwvergunning nee
Verkavelingsvergunning nee
Dagvaardingen nee

Ligging

Contactformulier