2660 Antwerpen, Antwerpsesteenweg 370 V2

  • VERKOCHT
  • 105 m2
Naar overzicht

Antwerpsesteenweg 370 2de verdieping

Licht duplex-appartement met zonnig terras

Dit enorm licht duplex-appartement is gelegen aan het rustige stuk van de Antwerpsesteenweg en bevindt zich op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw dat in 2006 werd opgeleverd.

Via de inkomhal met gastentoilet betreedt u de leefruimte met open-plan layout. De uitgeruste keuken is gelegen aan de voorkant en is voorzien van alle toestellen. Aansluitend is er een ruime eethoek en een zeer lichte zithoek aan de rustige achterkant met toegang tot een zonnig terras van rond 10m². De vloer is voorzien van een keramische tegel en de grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval.

Via een houten trap geraakt u naar de bovenste verdieping. Vanuit de nachthal bereikt u de 2 slaapkamers (met telkens de mogelijkheid voor een dubbelbed), de babykamer/dressing en de ruime badkamer met ligbad, lavabo en toilet. 

Het appartement werd overal voorzien van dubbele beglazing, een elektrische verwarmingsinstallatie via convectoren en de elektrische installatie is conform AREI. De individuele maandelijkse energiekosten bedragen +/- 150€. Bovendien is er een kelderberging aanwezig.

Er zijn voldoende parkeermogelijkheden op een achterliggende parking, er kan tevens een overdekte parkeerplaats gehuurd worden.

Meer interesse? Maak graag een afspraak per mail naar welkom@adlervastgoed.be.

Vraagprijs Prijs op aanvraag
Algemene kosten35€
Bewoonbare oppervlakte105 m2
EPC340 kWh/m2/jaar
Elektrisch keuringsattestconform AREI
Oriëntatie terraszuid
Dak geïsoleerd
Aantal toiletten 2
Recente bestemming woongebied
Bouwvergunning in aanvraag
Verkavelingsvergunning in aanvraag
Dagvaardingen in aanvraag

Ligging

Contactformulier