2600 Berchem, Burgemeester Woutersstraat 5

  • 2 slaapkamer(s)
  • VERKOCHT
  • 89 m2
Naar overzicht

Burgemeester Woutersstraat 5 V2

Dakappartement met balkon gelegen in groene buurt

Dit licht dakappartement is gelegen in een klein appartementsgebouw in een residentiële en groene buurt vlak aan het Brilschanspark, met een bakker in dezelfde straat en een grote supermarkt om de hoek.

Langs een verzorgde inkomhal bereikt u via de trap het appartement op de tweede verdieping. De leefruimte aan de voorzijde beschikt over grote ramen en de vloer is voorzien van laminaat. Aansluitend bevindt zich de keuken met originele tegelvloer. De keuken is basic uitgerust en voorzien van een oven, kookvuur, dampkap en afwasbak.

Aan de rustige achterkant bevinden zich de twee slaapkamers, beiden voorzien van parket. De kleine slaapkamer kan perfect dienen als kinderkamer of bureau en heeft bovendien toegang tot het balkon met groen uitzicht. De ruime badkamer is voorzien van een douche, lavabo, toilet en een aansluiting voor een wasmachine.

Er is ook een ruime individuele kelder aanwezig.

De ramen werden recent vernieuwd, het dak is voorzien van 8cm isolatie en de elektrische installatie is conform AREI. De gemeenschappelijke kosten bedragen 120€/maand (incl. provisie water, provisie verwarming, onderhoud gemene delen, syndicus, blokpolis).

Vraagprijs Prijs op aanvraag
Algemene kosten120€
Kostenopdelingwaterverbruik, verbruik verwarming, onderhoud gemene delen, syndicus, blokpolis
Bewoonbare oppervlakte89 m2
Slaapkamers2
EPC191 kWh/m2/jaar
Elektrisch keuringsattestconform AREI
Oriëntatie terraszuid-west
Bouwjaar 1969
Verdieping 2
Recente bestemming woongebied
Bouwvergunning in aanvraag
Verkavelingsvergunning in aanvraag
Dagvaardingen in aanvraag

Ligging

Contactformulier