2018 Antwerpen, Markgravelei 53

  • 2 slaapkamer(s)
  • VERKOCHT
  • 85 m2
Naar overzicht

MARKGRAVELEI 53, 4DE VERDIEPING

APPARTEMENT IN HIPPE BUURT MARKGRAVE

Dit volledig gerenoveerd 2-slaapkamer-appartement is gelegen aan de prachtige Markgravelei recht over het park Hof van Leysen. Het appartement bevindt zich op de bovenste verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw.

De grote leefruimte en keuken zijn zuid-west georiënteerd en de brede raampartijen maken tijdens de hele dag veel lichtinval mogelijk. De keuken is ingericht met een Boretti gasvuur en oven, een koelkast en diepvries, een vaatwasser, een dampkap, een afwasbak en een aansluiting voor een wasmachine. De twee slaapkamers zijn  gelegen aan de rustige achterkant van het bouwblok.

De kleinere slaapkamer geeft toegang tot een zonnig balkonnetje met uitzicht. In de grote slaapkamer werd de originele bakstenen muur bloot gelaten. De badkamer is uitgerust met een douche met Mortex-afwerking, een opbouwlavabo en een toilet. De massieve eiken vloeren lopen door in elke kamer en er werden overal glazen deuren met smeedijzeren raamkozijnen geplaatst die in combinatie met de bakstenen muur een industrieel getoetste stijl geven aan dit eenmalig appartement. Er kan bovendien een autostaanplaats worden aangekocht, deze bevindt zich op het gelijkvloers in de gemeenschappelijke garage - hier kunnen ook fietsen gestald worden.

Vraagprijs Prijs op aanvraag
Algemene kosten€ 100/maand
Bewoonbare oppervlakte85 m2
Slaapkamers2
EPC880 kWh/m2/jaar
Elektrisch keuringsattestconform AREI
Oriëntatie leefruimtezuid-west
Renovatiejaar 2016
Dak niet geïsoleerd
Verdieping 4
Recente bestemming woongebied
Bouwvergunning ja
Verkavelingsvergunning nee
Dagvaardingen nee

Ligging

Contactformulier