2018 ANTWERPEN, ZONNEWIJZERSTRAAT 20

  • 1 slaapkamer(s)
  • VERKOCHT
  • 60 m2
Naar overzicht

ZONNEWIJZERSTRAAT 20, 4DE VERDIEPING

GEZELLIG APPARTEMENT IN GROENE OMGEVING

Dit appartement is gelegen in een residentiële straat en een boogscheut verwijderd van het Albertpark, de tramhalte Harmonie en supermarkten zoals Albert Heijn, Proxy Delhaize of Lidl. Bovendien zijn de Ring van Antwerpen en het station van Berchem op enkele minuten te bereiken.

Het appartement op de vierde verdieping beschikt over een ruime leefruimte met veel lichtinval en aansluitend een open keuken dewelke voorzien is van alle nodige toestellen (combi-oven, gasvuur, dampkap, ijskast). Bovendien bevindt zich hier een aansluiting voor een wasmachine. Vanuit de keuken heeft u toegang tot een klein terras.

Via de nachthal met ingebouwde kasten geraakt u naar de ruime slaapkamer. Deze is gelegen aan de rustige achterkant van het gebouw met uitzicht op de groene omgeving. Hier bevindt zich een ensuite badkamer met ligbad en lavabo. Het apart toilet is bereikbaar vanuit de nachthal.

Bovendien beschikt het appartement over een kelderberging op -1. 

 

De huurprijs van het appartement bedroeg de laatste 2 jaar 620€ excl. gemeenschappelijke kosten. Er is dus een rendement mogelijk van 4%!

 

Het appartementsgebouw is voorzien van 2 liften en een parkeergarage op de begane grond. Hier kunnen via het bedrijf CBS staanplaatsen gehuurd of aangekocht worden. De fondsen voor een grondige dakrenovatie werden reeds betaald, de uitvoering van de werken staat gepland voor 2019.

Vraagprijs Prijs op aanvraag
Algemene kosten185€
Kostenopdelingwaterverbruik, onderhoud lift, onderhoud gemene delen, syndicus, verbruik verwarming
Bewoonbare oppervlakte60 m2
Slaapkamers1
EPC370 kWh/m2/jaar
Elektrisch keuringsattestconform AREI
Oriëntatie terraszuid
Renovatiejaar 2010
Dak geïsoleerd
Verdieping 4
Kadastraal inkomen 788€
Recente bestemming woongebied
Bouwvergunning ja
Verkavelingsvergunning nee
Dagvaardingen nee

Ligging

Contactformulier