2000 Antwerpen, Graaf van egmontstraat 42

  • 1 slaapkamer(s)
  • VERKOCHT
  • 78 m2
Naar overzicht

Graaf van egmontstraat 42, 4DE VERDIEPING

DAKAPPARTEMENT OP HET BRUISENDE ZUID

Dit gezellig dakappartement is gelegen op de vierde verdieping van een klein appartementsgebouw in één van de meest hippe buurten van Antwerpen met café's, restaurants en bars op wandelafstand.

Via de inkomhal - voorbij de badkamer met ligbad en dubbele lavabo - geraakt u naar de lichte leefruimte. Door de zichtbare balken en de originele planché-vloer geniet deze ruimte van een authentiek karakter. Aansluitend bevindt zich de half-uitgeruste open keuken met aansluiting voor een vaatwasser. 

De slaapkamer bevindt zich aan de rustige achterkant met ook hier een houten balkenstructuur. Het appartement is bovendien voorzien van een berging met de technische installatie alsook een eigen zolder (ca. 10m²). Het toilet is apart.

Er is een aparte kelderberging aanwezig met aansluiting voor een wasmachine en een droogkast.

De verwarmingsketel werd recent vernieuwd en alle meters zijn individueel, de elektrische installatie in conform AREI en het dak is geïsoleerd. Bovendien is er overal dubbele beglazing voorzien.

KLEIN BESCHRIJF mogelijk. Perfect geschikt als starters-appartement of als investering. De geschatte huurwaarde bedraagt 690-730€/maand. 

Vraagprijs Prijs op aanvraag
Algemene kosten50€
Bewoonbare oppervlakte78 m2
Slaapkamers1
EPC317 kWh/m2/jaar
Bouwjaar 1930
Dak geïsoleerd
Verdieping 4
Kadastraal inkomen 396€
Recente bestemming woongebied met cult./hist./esthetische waarde
Bouwvergunning ja
Verkavelingsvergunning nee
Dagvaardingen nee

Ligging

Contactformulier