2140 Antwerpen, Beekstraat 2

  • 3 slaapkamer(s)
  • 169000€
  • 105 m2
Naar overzicht

Beekstraat 2

Knusse woning met 3 slaapkamers in kindvriendelijke buurt

Deze recent opgefriste woning is gelegen in een rustige enkelrichtingstraat een boogscheut verwijderd van de Kerkstraat en het Krugerplein. Leuke cafés en bars bevinden zich op wandelafstand. 

Op de gelijkvloerse verdieping bevinden zich de leefruimte en open keuken met lichtkoepel. Vanaf de middag tot late namiddag heeft u hier veel lichtinval. De keuken is voorzien van een gasvuur, een dampkap en een afwasbak. Er is bovendien plaats voor een vrijstaande ijskast en een vaatwasser/wasmachine. De vloeren zijn voorzien van linoleum met tegel-look. 

Via de trap bereikt u de eerste verdieping waar zich de grote slaapkamer bevindt alsook de en-suite badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Deze slaapkamer geniet tevens van veel licht en is voorzien van een zachte tapijt. 

Op de tweede verdieping bevinden zich twee kleine slaapkamers, telkens van +/- 8m², met als vloerbedekking laminaat.

De volledige trap is voorzien van dezelfde zachte tapijt als in de grote slaapkamer. Dit zorgt voor een erg gezellige en warme sfeer.

Er is een kelder met werktafel aanwezig. Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing. De verwarming is op aardgas en via gaskachels. De badkamer is voorzien van een warmwaterbrander. De elektrische installatie is conform AREI!!!

Geschikt voor alleenstaande, jong koppel of klein gezin. Ook ideaal geschikt als investering met een geschat huurrendement van min. 4%!!!

Wenst u een bezichtiging? Contacteer ons dan via mail: welkom@adlervastgoed.be.

Vraagprijs 169000€
Bewoonbare oppervlakte105 m2
Slaapkamers3
EPC346 kWh/m2/jaar
Elektrisch keuringsattestconform AREI
Oriëntatie leefruimtezuid-west
Dak geïsoleerd
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kadastraal inkomen 282
Recente bestemming woongebied
Bouwvergunning in aanvraag
Verkavelingsvergunning in aanvraag
Dagvaardingen in aanvraag

Ligging

Contactformulier