2020 ANTWERPEN, SINT-Bernardsesteenweg 322

  • 3 slaapkamer(s)
  • 315000€
  • 200 m2
Naar overzicht

Sint-Bernardsesteenweg 322

Volledig gerenoveerde woning met kwalitatieve afwerking

Deze grondig gerenoveerde woning biedt veel ruimte en licht. Gelegen vlak bij het winkelcentrum Den Tir en een halte voor trams en bussen geraakt u op slechts 10 minuten naar het centrum van Antwerpen. Er zijn veel winkels en supermarkten in de buurt alsook voldoende parkeermogelijkheden.

De langs buiten onopvallende woning deelt een gevel met een horecazaak. Een keer u de inkomdeur sluit, laat u de bruisende buurt achter en betreedt u een oase van rust. De authentieke trap begeleid u tot op de bovenste verdieping.

Op de eerste verdieping bevindt zich de ruime leefruimte met lichtinval langs voor- en achterkant. De hyper-uitgeruste keuken met kookeiland is opgesteld met een open-plan en biedt gezin en gasten de mogelijkheid om bij elkaar te zijn. Er is ook nog een aparte eetplaats met toegang tot een zonnige buitenruimte.

Op de andere kant van de gang bevindt zich een slaapkamer met en-suite badkamer (+aansluiting wasmachine) - ideaal geschikt als 'master-bedroom' of gastenkamer.

Op de tweede verdieping bevinden zich twee ruime slaapkamers, een tweede badkamer met ligbad en dubbele lavabo alsook een berging met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

De woning is voorzien van een ruime zolder die ook nog omgevormd kan worden tot extra kamer of mezzanine, bovendien is er een kelder.

Alle ramen werden vernieuwd en voorzien van dubbele beglazing. De CV-installatie op gas alsook de elektriciteit werden volledig vernieuwd. Het dak werd geïsoleerd. Met andere woorden, deze uitzonderlijke woning is voorzien van alle comfort.

Vraagprijs 315000€
Bewoonbare oppervlakte200 m2
Slaapkamers3
EPC99 kWh/m2/jaar
Elektrisch keuringsattestconform AREI
Oriëntatie terraszuid-oost
Oriëntatie leefruimtezuid-west
Renovatiejaar 2017
Dak geïsoleerd
Aantal badkamers 2
Recente bestemming woongebied
Bouwvergunning ja
Verkavelingsvergunning nee
Dagvaardingen nee

Ligging

Contactformulier