2870 Ruisbroek, Pullaarsteenweg 24

  • VERKOCHT
  • 175 m2
Naar overzicht

Pullaarsteenweg 24

Grotendeels gerenoveerde woning met tuin en garage

Deze woning met 4 slaapkamers, tuin en garage werd gedeeltelijk gerenoveerd en beschikt over veel potentieel.

Het treinstation van Ruisbroek-Sauvegarde bevindt zich op wandelafstand alsook een supermarkt, verschillende winkels en café's. Bovendien bestaat er een snelle verbinding met de A12, N16 en N17.

Op het gelijkvloers is de ruime leefruimte gelegen met open plan layout. Aan de voorkant bevindt zich een gezellige zithoek met stijlvolle gashaard alsook een grote eetplaats. Aansluitend geraakt u naar de keuken met alle nodige comfort alsook voldoende plaats voor een ontbijttafel. Achteraan bevindt zich een veranda, die momenteel gebruikt wordt als bureau, met toegang tot buiten.

De badkamer is ook gelegen op het gelijkvloers, met ligbad, lavabo en toilet. De badkamer kan naar de eerste verdieping verplaatst worden, mits omvorming van één van de slaapkamers. De vloer werd hiervoor reeds verstevigd en er is plaats om een schacht voor de nodige leidingen te voorzien.

Op de eerste verdieping bevinden zich dus de 4 slaapkamers, waarvan 3 reeds gerenoveerd werden. De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterkant en beschikt over een dressing.

Als we naar buiten gaan, geraken we langs de veranda naar een kleine tuin van ca. 25m² met toegang tot de ruime garage. Achter de garage is een tweede stuk grond gelegen, dat nog dient aangelegd te worden. Met rond 150m² kan hier een droomtuin ontstaan.

Technische toestand: 2 van de 3 platte daken werden recent geïsoleerd, de CV-installatie is voorzien van een condensatieketel van Junkers in combinatie met zuinige convectoren. De ramen werden grotendeels vernieuwd en zijn voorzien van dubbele beglazing. 

Vraagprijs Prijs op aanvraag
Bewoonbare oppervlakte175 m2
EPC439 kWh/m2/jaar
Oriëntatie tuinwest
Oriëntatie leefruimteoost
Renovatiejaar 2015
Aantal badkamers 1
Aantal toiletten 1
Kadastraal inkomen 599€
Recente bestemming woongebied
Bouwvergunning in aanvraag
Verkavelingsvergunning in aanvraag
Dagvaardingen in aanvraag

Ligging

Contactformulier