2560 NIJLEN, KESSELSESTEENWEG 73

  • 4 slaapkamer(s)
  • VERKOCHT
  • 285 m2
Naar overzicht

KESSELSESTEENWEG 73

CHARMANTE VILLA MET ORIGINELE ELEMENTEN

Deze woning van 1976 op een terrein van 879m² en een bewoonbare oppervlakte van 280m² is goed gelegen aan een baan tussen Nijlen en Lier. Naast een brede oprit, een ruime garage en een dubbele zijdoorgang langs de woning, beschikt deze ook over een grote zonnige tuin met tuinhuis. De structuur van de woning is in perfecte staat en alle materialen werden in functie van hun duurzaamheid gekozen.   

Op de begaane grond zijn alle vloeren in originele staat en zij zijn uitstekend onderhouden. Zo komt u in de leefruimte het mooie visgraatparket tegen, in het  bureau blokjes-parket (typerend voor de jaren 70 en 80) en in de inkomhal robuuste terracotta tegels gecombineerd met houten balken. 

Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamers, deze zijn uitgericht naar de rustige achterkant van de woning. Elke kamer is voorzien van ruime inbouwkasten. Bovendien is er de mogelijkheid voor een aparte dressing mits kleine aanpassingen.

Zowel het gelijkvloers als ook de eerste verdieping is voorzien van een badkamer met toilet. Beide badkamers bevinden zich in goede staat, zij dienen echter vernieuwd te worden na smaak (hiervoor beschikken wij over een visualisatie en prijsofferte).

De hele woning is voorzien van dubbele beglazing en het buitenschrijnwerk is van hout. De verwarmingsketel en de boiler werden recent vernieuwd en zijn HR-toestellen. De keuken met ontbijthoek werd in 2012 volledig vernieuwd, ingericht en uitgerust met toestellen van het Duits high-end merk NEFF.

Bewoonbare oppervlakte285 m2
Oppervlakte terrein879 m2
Slaapkamers4
EPC259 kWh/m2/jaar
Elektrisch keuringsattestconform AREI
Oriëntatie tuinnoord-west
Bouwjaar 1976
Renovatiejaar 2010
Dak geïsoleerd
Aantal badkamers 2
Kadastraal inkomen 1261€
Recente bestemming woongebied
Bouwvergunning nee
Verkavelingsvergunning ja
Dagvaardingen nee

Ligging

Contactformulier