2100 DEURNE, Muggenberglei 233

  • 3 slaapkamer(s)
  • VERKOCHT
  • 180 m2
Naar overzicht

Muggenberglei 233

Volledig gerenoveerde bel-etage met zonnige tuin in kindvriendelijke buurt

VERKOCHT BINNEN DE WEEK.

Deze recent gerenoveerde bel-etage woning is gelegen in een gezellige straat, een boogscheut verwijderd van het Te Boelaerpark en het Boekenbergpark met zwemvijver.

Het gelijkvloers van deze woning biedt enorm veel licht en ruimte. U komt binnen in de hal met ingemaakte kast en apart gastentoilet.De leefruimte op parket met ingebouwde kasten is ruim en biedt mits kleine aanpassingen zelfs plaats voor het uitoefenen van een vrijberoep. 

De open keuken op tegelvloer is goed onderhouden en voorzien van een vaatwasser, gasvuur, grote oven, dampkamp en een ingebouwde ijskast met diepvriesvakje. De grote raampartij biedt zicht op en toegang tot de zonnige tuin. 

Via de stevige houten trap geraakt u naar de verdieping met de 3 slaapkamers, de badkamer en een multifunctionele ruimte. Momenteel ingericht als bureau, kan deze ook dienen als tweede badkamer (alle leidingen zijn reeds voorzien).  De huidige en-suite badkamer is uitgerust met een ligbad, een douche, een dubbele lavabo en een toilet. 

Via de schuine oprit geraakt u naar de garage met automatische poort, een waskamer en een berging.  Bovendien heeft u hier een tweede toegang tot de tuin.

De woning is voorzien van vernieuwde dag- en nacht meters, een alarminstallatie, dubbele beglazing en een geïsoleerd dak. De elektrische installatie is conform en het EPC is zeer gunstig met 213kwh/m²jaar.

Achteraan de tuin bevindt zich een tweede garagebox (met toegang via tuin en een zijstraat), verplicht aan te kopen voor 11.000EUR. Omwille van het gebrek aan parkeerplaatsen in de straat zijn garages zeer gegeerd. De gemiddelde huurprijs hiervoor bedraagt 800€/jaar.

Vraagprijs Prijs op aanvraag
Bewoonbare oppervlakte180 m2
Oppervlakte terrein245 m2
Slaapkamers3
EPC213 kWh/m2/jaar
Elektrisch keuringsattestconform AREI
Oriëntatie tuinnoord-oost
Oriëntatie leefruimtezuid-west
Renovatiejaar 2015
Dak geïsoleerd
Aantal toiletten 2
Kadastraal inkomen 1065€
Recente bestemming woongebied
Bouwvergunning ja
Verkavelingsvergunning nee
Dagvaardingen nee

Ligging

Contactformulier