2845 NIEL, TUYAERTSSTRAAT 6

  • 2 slaapkamer(s)
  • VERKOCHT
  • 85 m2
Naar overzicht

TUYAERTSSTRAAT 6

Starterswoning in rustige buurt

IN OPTIE! Deze gedeeltelijk gerenoveerde woning met zonnige koer is ideaal geschikt voor een jong koppel of starter. Gelegen in een rustige straat naast een recent gerealiseerde nieuwbouwwijk en op wandelafstand van een grote supermarkt zijn er bovendien voldoende parkeermogelijkheden aanwezig. 

Via de inkom komt u naar de lichte leefruimte met aansluitend een eetplaats en open keuken. Deze werd recent vernieuwd en is volledig uitgerust met een gasvuur, oven, ijskast, diepvries en spoelbak. 

Via een betonnen wenteltrap geraakt u naar de benedenverdieping. Hier bevinden zich twee ruimtes, waarvan één kan omgevormd worden tot een 2de slaapkamer (momenteel ruwbouw), een wasplaats en een gastentoilet. Bovendien heeft u hier toegang tot de zeer rustig gelegen koer. Deze is via een servitudeweg ook vanuit de achterliggende straat te bereiken. 

Op de verdieping bevinden zich een ruime slaapkamer met houten blinderingen, een dressing of babykamer en de badkamer. De badkamermeubels werden recent vernieuwd.

De CV-installatie op gas werd volledig vernieuwd incl. nieuwe radiatoren en het dak werd vernieuwd en geïsoleerd. De elektrische installatie is behoudens enkel kleine opmerkingen in orde en zal tegen akte conform AREI aangepast worden. 

Vraagprijs Prijs op aanvraag
Bewoonbare oppervlakte85 m2
Slaapkamers2
EPC245 kWh/m2/jaar
Renovatiejaar 2017
Dak geïsoleerd
Aantal toiletten 2
Kadastraal inkomen 245€
Recente bestemming woongebied
Bouwvergunning ja
Verkavelingsvergunning nee
Dagvaardingen nee

Ligging

Contactformulier