2845 NIEL, TUYAERTSSTRAAT 1

  • 2 slaapkamer(s)
  • VERKOCHT
  • 110 m2
Naar overzicht

TUYAERTSSTRAAT 1

Knusse woning met grote koer

Deze gezellige woning is in goede staat en beschikt naast een ruime leefruimte met open keuken, 2 slaapkamers en een grote badkamer ook over een zonnige koer. Gelegen in een rustige straat naast een recent gerealiseerde nieuwbouwwijk en op wandelafstand van een grote supermarkt zijn er bovendien voldoende parkeermogelijkheden aanwezig. 

Via de inkomhal komt u naar de lichte leefruimte met aansluitend een eetplaats en open keuken. De keuken is uitgerust met een gasvuur, oven, dampkap en spoelbak. 

Op de benedenverdieping bevindt zich de ruime badkamer met dubbele lavabo, vrijstaand bad, toilet en een aansluiting voor een wasmachine en droogkast. Via een extra ruimte (momenteel berging) geraakt u naar de zonnige koer die omgevormd kan worden tot groene tuin. Deze is via een servitudeweg ook vanuit de achterliggende straat te bereiken. 

Op de verdieping bevinden zich een multifunctionele ruimte, een slaapkamer en een mezzanine met een tweede slaapplaats. De houten balkenstructuur geven deze verdieping veel charme.

De ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en de CV-installatie is op gas. 

Vraagprijs Prijs op aanvraag
Bewoonbare oppervlakte110 m2
Slaapkamers2
EPC326 kWh/m2/jaar
Elektrisch keuringsattestniet conform AREI
Oriëntatie terraszuid-oost
Kadastraal inkomen 176€
Recente bestemming woongebied
Bouwvergunning in aanvraag
Verkavelingsvergunning in aanvraag
Dagvaardingen in aanvraag

Ligging

Contactformulier